Partners

Hoe werken we samen?

Om onze missie ten uitvoer te brengen, werken we samen met meerdere partijen. Voor geven van bekendheid aan OC, het verbeteren van de toegang tot OC, delen van kennis en kunde en de lobby naar politiek en verzekeringen werken we samen met leveranciers in binnen- en buitenland, ouders van OC-gebruikers, behandelcentra en behandelaren, belangen- en patiëntenverenigingen, Isaac Internationaal en zusterorganisaties, onderwijsinstellingen zoals universiteiten en hbo-opleidingen, verzekeraars, zorgkantoren, ZonMW, ministeries en de media.

Met welke partners werken we samen?

Hieronder een overzicht gemaakt van alle leveranciers van communicatiehulpmiddelen en non-profit organisaties die OC beschikbaar maken. Door op de knoppen hieronder te drukken krijgt u een overzicht van de communicatiehulpmiddelen per categorie. Ben of ken je een organisatie, bedrijf of instelling die hier genoemd moet worden, laat het ons weten via Contact. Voor een overzicht van organisaties die helpen bij de inzet van ondersteunde communicatie bij een persoon of in een groep/klas, kijk onderaan de pagina Ondersteunde Communicatie.

In het overzicht ziet u ook de bedrijven met een gouden of bronzen rand. Dit zijn onze Gouden en Bronzen Members, zij steunen ISAAC-NF financieel en we zijn hen zeer erkentelijk hiervoor.

Alles
  • Alles
  • Alles met je lichaam
  • Eenvoudige materialen
  • Spraakknoppen
  • High-tech apparaten
focalmeditech

FOCAL meditech

KMD
kwebl

Kwebl

Lerengebarennl

Lerengebaren.nl

rtd
Jabbla
HMC

HMC

Commap2
touchspeak

TouchSpeak

Nederlands gebarencentrum

Nederlands Gebarencentrum

tobiidynavox

Tobii Dynavox

tochtotel

Touchtotell

Visitaal

Visitaal

quovadis

QuoVadis

Lotte en Max

Gebarenles met Lotte en Max

Gebaren_challenge

Gebaren Challenge

RDGKompagne

RDG Kompagne

gebaar van de dag

Gebaar van de Dag

eelke_verschuur

Eelke Verschuur

Assistiveware

Assistiveware

talkactive

TalkActive

New impulse media

New impulse media

Skilate

Skilate

Hoe kan je member worden?

Door member te worden van ISAAC-NF steun je ons in je missie. Als dank krijg je onze nieuwsbrieven en regelmatige updates over OC en ISAAC-NF en krijg je korting op een standplaats op de hulpmiddelenmarkt op ons jaarlijkse congres. Let op: voor een vermelding op onze site is het niet noodzakelijk om member te worden; wij streven ernaar zoveel mogelijk informatie over OC op onafhankelijke wijze te delen met iedereen.