Loek Bolhaar

Loek

Ik hoop door mijn deelname aan de klankbord groep met andere OC gebruikers in contact te komen en samen te zorgen voor meer gemak voor OC gebruikers en hun gesprekspartners.

Hallo ik heet Loek Bolhaar en ik ben 20 jaar.

Ik woon op mezelf in Velden waar ik 24 uur per dag assistentie heb.

Bij mijn geboorte heb ik te weinig zuurstof gehad en hierdoor heb ik Cerebrale Parese. Mijn lijf doet niet wat ik wil. Ik gebruik een Communicatieapparaat omdat ik niet kan praten. Deze bedien ik met mijn ogen. Mijn elektrische rolstoel bedien ik met mijn hoofd.

Ik doe vrijwilligerswerk bij Incluzio in Blerick. Ik werk samen met het communicatie team. Ik krijg vanuit verschillende organisaties opdrachten om video's te maken. Ik kan zelf filmen op locatie en het beeldmateriaal editen tot een video. Ook maak ik flyers voor social media.

Mijn hobby is muziek draaien. Ik vind allerlei muziek leuk. Ik vind het ook leuk om naar optredens te gaan,

Ik heb zelf  een Youtube kanaal dat heet Loek Bolhaar; Loek Bolhaar - YouTube. Ik hou ervan om video's te maken over verschillende onderwerpen.

Ik hou van skiën! Soms gaan we naar Kuhtai in Oostenrijk op vakantie. Ik zit dan in een zit ski en mijn vader stuurt.

Ik hou ervan om naar de stad te gaan en daar zelf rond te rijden. Op het terras zitten en mensen kijken vind ik heerlijk.

Ik vind het leuk om deel te nemen aan de klankbordgroep. Ik ga er graag op uit en kom daarom op veel verschillende plekken waar communicatie belangrijk is dus ik heb veel ervaringen met OC gebruik in de praktijk.