Kirsten Denis

foto Kirsten

Want hoe meer we met elkaar kunnen communiceren hoe beter!

Ik ben Kirsten Denis en woon in Zoersel (België) met mijn man en 2 kindjes. In 2007 ronde ik mijn opleiding tot logopediste af. De eerste jaren na mijn afstuderen werkte ik als zelfstandig logopediste en in het bijzonder onderwijs. Nadien startte ik op Het GielsBos, een woonzorgvoorziening voor mensen met een meervoudige beperking. Daar deed ik heel wat ervaring op rond ondersteunde communicatie en ontdekte ik dat dit hetgeen was waar ik me graag in wilde specialiseren.

Het was dan ook die passie die me in 2021 de overstap deed maken naar Modem, een expertennetwerk rond ondersteunende communicatietechnologie. Met veel enthousiasme geef ik hier opleidingen aan professionelen, werk ik mee aan projecten rond ondersteunde communicatie en zorg ik ervoor dat de mensen binnen ons netwerk steeds op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen Gelijktijdig met mijn start bij Modem, begon ik ook met het geven van de SMOG-cursus voor professionelen bij Gezin en Handicap. SMOG staat voor Spreken Met Ondersteuning van Gebaren. Jaarlijks leiden we meer dan 100 cursisten op en zo hopen we SMOG zo veel mogelijk te verspreiden in Vlaanderen.

Sinds 2022 mag ik mij ook creatief bestuurslid bij ISAAC NF noemen en ik vind het geweldig om hier, samen met een super fijn team, mijn passie en enthousiasme voor ondersteunde communicatie te delen!