Hanneke van Bakel

Hanneke kopiëren

“Ik wil op een leuke en speelse manier handvatten geven aan ouders en hun netwerk om ondersteunde communicatie  in te zetten en hoop op deze manier te inspireren en motiveren!”

Mijn naam is Hanneke van Bakel en sinds de afronding van mijn pedagogische opleiding in 2003 werkte ik met jonge kinderen in verschillende vormen van kinderopvang. Ik ben gestart met werken met VVE (Vroeg Voorschoolse Educatie). Dit heeft veel overeenkomsten met het werk op het KLIN© Atelier van Stichting Milo waar ik in maart 2015 ben begonnen als KLIN© behandelaar. (Kinderen Leren Initiatieven Nemen in Communicatie)

Inmiddels heb ik een brede kennis van OC-hulpmaterialen gekregen en ben ik behandelaar OC  voor individuele behandeltrajecten van Milo. Ik ondersteun ook professionals en hun netwerken door het ontwikkelen en geven van trainingen binnen de Milo Academy. Van software tot implementatie en ondersteuning bij het inzetten van ondersteunde communicatie.

Omdat ik naast mijn werk voor stichting Milo de behoefte voel om nóg meer te doen om ondersteunde communicatie onder de aandacht te brengen, ben ik lid geworden van ISAAC-nf waar ik met gelijkgestemde samen op missie ben gegaan. Fijn dat er een club is die zich ook zo hard maakt voor ondersteunde communicatie en dat ik daar deel van mag uitmaken.
Omdat ik op mijn eigen wijze ook wil bijdragen aan de wereld van OC,  ben ik ook actief op Facebook en YouTube onder de naam Liboe. Naast alles wat ik doe in deze wereld van OC word ik regelmatig geboekt als zangeres in band/akoestisch duo/ act vorm onder de naam “Unwind”. Muziek en zingen is ook voor mijn werk weer heel handig!