Tweezijdig CFE medisch communicatiebord, ontworpen als een vrij in te vullen bord, met aan beide zijden acht transparante insteekhoesjes, waarin A6-kaartjes, zelfgemaakte tekeningen, foto's of miniatuurvoorwerpen (als verwijzers) kunnen worden gestoken.

Aangezien het Insteekbord vrij is in te vullen is het geschikt voor een brede doelgroep, waaronder alle doelgroepen van de andere CFE medische communicatieborden.

Het bord kan worden gebruikt als ondersteunend therapeutisch materiaal, bijvoorbeeld om betekenistoekenning te oefenen en betekenis te leren koppelen aan pictogrammen of woorden.

Het bord kan ook fungeren als hulpmiddel om patiënten/cliënten stap voor stap te leren werken met de andere borden. Dat kan nodig zijn als het aanbod van alle plaatjes in één keer de patiënt/cliënt te veel zou prikkelen of verwarren, of als de patiënt/cliënt eerst de systematiek van kiezen via blikrichting en oogbeweging rustig moet leren. Ook kan het bord worden gebruikt wanneer de therapeut met de patiënt/cliënt een beperkt of eigen vocabulaire met grotere woorden of afbeeldingen, concrete verwijzers (voorwerpen) of foto's wil gebruiken of opbouwen.

Bij aanschaf van het Medisch Communicatiebord Insteek krijgt u 10% korting als lid van Isaac-NF.

Vul uw Isaac-NF lidmaatschapnummer in bij uw bestelling.

Ga nu naar de website

product3

Bekijk ook andere producten