De Talara-32 is een eenvoudig communicatiehulpmiddel dat spraak en andere geluiden kan opnemen om het af te kunnen spelen. Het is gemakkelijk om berichten op te nemen en af te spelen. Bij het opnemen van een nieuw geluid wordt het geheugen van de Talara-32 automatisch overschreven.

 

Dit elektronisch communicatiehulpmiddel werkt met vier niveaus en heeft een flexibele toetsenbordindeling, tot maximaal 32 knoppen. Hiervoor kunnen papieren vellen gebruikt worden, die zelf naar wens op een computer te maken zijn. Hierdoor is het toetsenbord eenvoudig op maat te maken voor zowel kinderen als volwassenen met uitgebreide vaardigheden en behoeften. De bediening is direct of scannend met een schakelaar.

 

De berichten worden geselecteerd en uitgesproken als de gebruiker een toets indrukt of deze selecteert via scanning met een schakelaar. De berichten worden meestal afgebeeld op een papieren vel, waarop plaatjes, foto’s, grafische voorstellingen of woorden geprint kunnen worden. De gebruiker kan zelf ook nog enkele instellingen aanpassen, zoals volume en van niveau wisselen.

 

De Talara heeft vier in te stellen scanmethodes, namelijk manueel lineair step, manueel lineair direct, lineair automatisch en rij-kolom automatisch.

 Ga nu naar de website van QuoVadis

Ga nu naar de website van Skil
 

P_Talara_top-left_lrgPNG

Bekijk ook andere producten