Persbericht ISAAC-NF, 27 maart 2020

Het officiële persbericht is hier te downloaden: 

Woordvoering en perscontact: Martine Meijers (algemeen bestuurslid), 06-45726378, martinemeijers@gmail.com

Corona noodactie: 200 gratis licenties voor Picto chat app Pictostudio Hallo

Heeft je zoon of dochter een handicap en is het leven voor hem of haar door de corona-maatregelen moeilijker geworden? Dan heeft Spelpartners een mooie actie voor jullie:

Dankzij een donatie van Het Gehandicapte Kind mogen 200 kinderen met een beperking en hun gezin een jaar lang gratis chatten met Pictostudio Hallo. Deze actie is bedoeld om kinderen met een beperking te helpen die het nu extra moeilijk hebben door alle corona-maatregelen.

Met Pictostudio Hallo kan jouw kind een jaar lang met familieleden, vrienden en begeleiders appen met vertrouwde Visitaal-pictogrammen. De enige voorwaarden voor deze actie zijn dat je kind jonger is dan 18 jaar en een beperking heeft.

Pictostudio Hallo is een eenvoudige chat-app voor mensen met een verstandelijke beperking. Veiligheid staat voorop; je kunt alleen chatten met mensen die zelf hebt uitgenodigd.

Pictostudio Hallo is geschikt voor Android telefoons en tablets en de iPhone en iPad. Een SIM-kaart is niet vereist als er een WIFI-verbinding beschikbaar is. 

Heeft jouw kind of cliënt met een beperking het nu moeilijk door de corona-crisis? Bijvoorbeeld omdat de dagbesteding is weggevallen of omdat hij of zij minder contact heeft met familie, vrienden of kennissen?

 Ga dan snel naar de website en meld je aan voor een gratis licentie.

 https://www.pictostudio.nl/gratis-licenties-pictostudio-hallo-voor-gezinnen-met-een-kind-met-beperking/

Blijf op de hoogte van ISAAC-NF