Het kan voorkomen dat een patiënt met corona zorg nodig heeft, maar het Nederlands niet voldoende machtig is. Wij zullen hier de komende tijd de communicatieborden (in het Nederlands hier te vinden) ook in andere talen beschikbaar maken.  De volgende talen zijn inmiddels beschikbaar: ArabischDuitsEngelsFransItaliaans, Kroatisch, Pools, PortugeesRussischSlowaaksSpaansTurksVietnamees

Wij kregen ondertussen ook vele vragen uit instellingen voor met name de VG-sector (verstandelijk gehandicapten). Hiervoor hebben wij een versimpelde versie gemaakt, die hier te vinden is.

Wij bedanken Jabbla en Symbolstix voor hun ondersteuning voor het delen van de borden met pictogrammen! De communicatieborden met symbolen zijn gemaakt in MindExpress (www.mindexpress.be).
[We thank Jabbla and Symbolstix for their permit to use the symbols. The communication boards with symbols are made in MindExpress (www.mindexpress.be).]

Wij bedanken voor hulp bij vertaling van een aantal van de talen [we thank for help with translation]: T. van Rijn (twitter @TTvRijn)

Blijf op de hoogte van ISAAC-NF