Gouden partner

AssistiveWare-logo-rgb-isaac-nf

AssistiveWare

AssistiveWare, een toonaangevende innovator op het gebied van assistive technology, werkt samen met de internationale gemeenschap om een verschil in het dagelijks leven van mensen te maken. AssistiveWare creërt hoogwaardige producten en diensten die mensen helpen hun mogelijkheden te bereiken.

Voor vragen, email onze 24/7 support:
.

Bezoek de website

Kmd-panel

KMD

ontwikkelt al meer dan 30 jaar ­hulpmiddelen zodat mensen met een functiebeperking zelfstandiger kunnen leven.

Omdat we zowel de apparatuur als de software in eigen huis ontwerpen sluiten deze naadloos aan bij elke hulpvraag. Onderhoud en reparaties voeren we uit in onze eigen werkplaats. Dit betekent korte wachttijden en een snelle (terug)levering aan onze cliënten!

We begeleiden je persoonlijk tijdens het complete traject; van de hulpaanvraag tot het einde van de levensduur van het hulpmiddel. De adviseur die jouw wensen en mogelijkheden inventariseert tijdens het kennismakingsgesprek verzorgt het gehele traject tot aan de levering. Daarna bezorgt een van onze afleveraars jouw hulpmiddel en leert je ermee om te gaan.

Klein & Melgert Developments N.V.
‘t Holland 24
NL-6921 GW Duiven
Tel:   +31 (0)316-268021

Bezoek de Website

2010 QVN 600px RGB

Quovadis

QuoVadis Nederland BV is een onafhankelijke Nederlandse organisatie met een taalprogramma van medisch technische hulpmiddelen voor communicatie en omgevingsbediening. QuoVadis (QVN) is sinds 1993 actief en opereert landelijk

QuoVadis Nederland BV
Nieuw Baarnstraat 33
3743 BN Baarn
Postbus 171
3740 AD Baarn

T +31 (0)35 - 548 87 01
F +31 (0)35 - 542 13 58
E info@qvn.nl

Bezoek de Website

Logo-groot

SKILATE

SKIL (Sabbe Konsulting Independent Living) is in 1989 door wijlen Jan-Jan Sabbe opgericht. Jan was in 1979 uit een boom gevallen en zijn nek gebroken. Daardoor kon hij enkel zijn hoofd bewegen. Hij was continu op zoek naar hulpmiddelen om zichzelf minder afhankelijk te maken van anderen.

Skilate
Haspelstraat 29
​9000 Gent Belgium


+32 (0)9 236 39 45
+32 (0)9 236 11 71
info@skilate.com
 

Bezoek de Website

RDG Kompagne Logo

RDG Kompagne

RDGKompagne is de grootste leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen (of spraakcomputers), computeraanpassingen en omgevingsbediening voor mensen met een handicap.

RDG Kompagne
Postbus 310
7500 AH Enschede
​Tel. 088-0310310
www.rdgkompagne.nl

Bezoek de Website
 

 

 Bronzen partner

CommapLogoTransparant1

Commap

Wij leveren allerlei communicatiehulpmiddelen aan mensen die een belemmering ervaren in de communicatie.

Commap communicatie apparatuur BV geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en begeleidt het gehele traject van aanvraag en het gebruik van het hulpmiddel. We werken samen met de meeste zorgverzekeraars in Nederland.

Bezoek de website

TouchSpeak Logo

Touchspeak

TouchSpeak.nl is een nieuw bedrijf met een bekende naam. De allereerste versie van TouchSpeak is rond de millenniumwisseling beschikbaar gekomen. Inmiddels  zijn de  mobiele apparaten mooier, sneller en beter geworden. TouchSpeak heeft altijd meegelift op de technologische groei, en is doorontwikkeld zodat het communicatie-hulpmiddel steeds meer aan de persoonlijke wensen van degene die het gebruikt kan worden aangepast.

TouchSpeak.nl
Schipbeekstraat 15
3522 VJ  Utrecht
030-268 1990 (van 10.00 tot 16.00 uur)
info@touchspeak.nl

Bezoek de website

 

Rtd

RTDArnhem

Wij leveren hulpmiddelen en aanpassingen voor mensen met een (lichamelijke) beperking.

Voor hulpmiddelen op het gebied van communicatie, omgevingsbesturing (domotica) en mobiliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs geven persoonlijk advies en werken samen met alle specialisten en therapeuten in Nederland. Wij bieden totaaloplossingen, die maken dat onze cliënten in het dagelijks leven zelfstandiger kunnen functioneren. 

Bezoek de website

Spelpartners_logo_nl_300px_rgb

Spelpartners

Spelpartners is verantwoordelijk voor het ontwerp van Visitaal pictogrammen en producten en ontwikkelt gebruiksvriendelijke en speelse hulpmiddelen op basis van principes uit de ondersteunde communicatie en serious gaming. We werken vooral vanuit het
perspectief van de gebruiker. We ontwikkelen pictogrammensoftware, apps en spellen voor maatschappelijke opgaven in de (jeugd-)zorg, het onderwijs, de strafrechtketen en bedrijven

Bezoek de website
 

File Touchtotell

TouchToTell 

TouchToTell is een innovatief bedrijf dat als eerst en enige een functionele therapeutische Spraak/Taal methode heeft ontwikkeld waarin het Nederlandse Communicatiehulpmiddel, de TouchToTell-applicatie, geïntegreerd wordt.
Gebruik wordt gemaakt van een nieuwe uitgebreide vocabulaire met eigen symbolen en afbeeldingen.
Op verschillende niveau’s kan er gestart worden,Top-down of Bottom-Up.
Ontwikkeld door logopedisten.
Doelgroep: 3+ . Wanneer ondersteuning met behulp van afbeeldingen en symbolen nodig is om woorden en zinnen te kunnen begrijpen en gebruiken.

Voor vragen kunt u ons 24/7 bereiken per mail:

Stuur een mail

Bezoek de Website

Jabbla-logo-Q

JABBLA

Wij ontwikkelen ondersteunende hulpmiddelen op vlak van spraaktechnologie 

Spreken is goud. Ieders persoonlijkheid en vrijheid begint bij de mogelijkheid om te kunnen zeggen wat hij of zij wilt, voelt en denkt. We all have a voice. Helaas is spreken niet voor iedereen evident. Bij Jabbla streven we ernaar om oplossingen aan te reiken voor zij die zich niet of moeilijk kunnen uitdrukken.

Blijf op de hoogte van ISAAC-NF