Gouden partner

assistiveware

AssistiveWare

AssistiveWare, een toonaangevende innovator op het gebied van assistive technology, werkt samen met de internationale gemeenschap om een verschil in het dagelijks leven van mensen te maken. AssistiveWare creërt hoogwaardige producten en diensten die mensen helpen hun mogelijkheden te bereiken.

Voor vragen, email onze 24/7 support:
.

Bezoek de website

Zilveren  partner

 

Quovadis_logo

Quovadis

Quovadis Nederland BV is een onafhankelijke Nederlandse organisatie met een taalprogramma van medischtechnische hulpmiddelen voor communicatie en omgevingsbediening. Quovadis (QVN) is sinds 1993 actief en opereert landelijk

QuoVadis Nederland BV
Nieuw Baarnstraat 33
3743 BN Baarn
Postbus 171
3740 AD Baarn

T +31 (0)35 - 548 87 01
F +31 (0)35 - 542 13 58
E info@qvn.nl

Bezoek de website

Bronzen partner

handicom

Handicom

Ontwikkeling van computer- en communicatiehulpmiddelen voor gehandicapten

Handicom staat voor advies en ontwikkeling van computer- en communicatie-hulpmiddelen voor gehandicapten.Wij richten ons op het raakvlak tussen de handicap enerzijds en computers & communicatie anderzijds.

Oranjelaan 29, 3843 AA Harderwijk.
Tel: 0341-412629
Fax: 0341-430602

Bezoek de website

CommapLogoTransparant1

Commap

Wij leveren allerlei communicatiehulpmiddelen aan mensen die een belemmering ervaren in de communicatie.

Commap communicatie apparatuur BV geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en begeleidt het gehele traject van aanvraag en het gebruik van het hulpmiddel. We werken samen met de meeste zorgverzekeraars in Nederland.

Bezoek de website

TouchSpeak Logo

Touchspeak

TouchSpeak.nl is een nieuw bedrijf met een bekende naam. De allereerste versie van TouchSpeak is rond de millenniumwisseling beschikbaar gekomen. Inmiddels  zijn de  mobiele apparaten mooier, sneller en beter geworden. TouchSpeak heeft altijd meegelift op de technologische groei, en is doorontwikkeld zodat het communicatie-hulpmiddel steeds meer aan de persoonlijke wensen van degene die het gebruikt kan worden aangepast.

TouchSpeak.nl
Schipbeekstraat 15
3522 VJ  Utrecht
030-268 1990 (van 10.00 tot 16.00 uur)
info@touchspeak.nl

Bezoek de website

 

Logo-groot transparant

SKILATE

SKIL (Sabbe Konsulting Independent Living) is in 1989 door wijlen Jan-Jan Sabbe opgericht. Jan was in 1979 uit een boom gevallen en zijn nek gebroken. Daardoor kon hij enkel zijn hoofd bewegen. Hij was continu op zoek naar hulpmiddelen om zichzelf minder afhankelijk te maken van anderen.

Skilate
Haspelstraat 29
​9000 Gent Belgium
+32 (0)9 236 39 45
+32 (0)9 236 11 71
info@skilate.com 

Rtd

RTDArnhem

Wij leveren hulpmiddelen en aanpassingen voor mensen met een (lichamelijke) beperking.

Voor hulpmiddelen op het gebied van communicatie, omgevingsbesturing (domotica) en mobiliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs geven persoonlijk advies en werken samen met alle specialisten en therapeuten in Nederland. Wij bieden totaaloplossingen, die maken dat onze cliënten in het dagelijks leven zelfstandiger kunnen functioneren. 

Bezoek de website

RDG Kompagne Logo

RDG Kompagne

RDGKompagne is de grootste leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen (of spraakcomputers), computeraanpassingen en omgevingsbediening voor mensen met een handicap.

RDG Kompagne
Postbus 310
7500 AH Enschede
​Tel. 088-0310310

Bezoek de website 

Focal Meditech Logo

FOCAL MEDITECH

Focal Meditech BV is bekend als zelfstandig ontwerper en bouwer van innovatieve hulpmiddelen. Dit betreft niet alleen de technologische aspecten, maar ook onderzoek naar het gebruik en de gebruiker van deze hulpmiddelen.

Focal Meditech
Droogdokkeneiland 19
5026SP Tilburg Nederland
Tel.: 013-533 31 03 Fax: 013-533 50 04

Bezoek de website

Logodepratendecomputer

DePratendeComputer

DePratendeComputer houdt zich al enkele decennia bezig met onderzoek naar op tekst gebaseerde sprekende software die met drukschakelaars wordt aangestuurd. Wij combineren formele technieken, literatuurstudie, experimenten met gezonden en samenwerking met hulpverleners, doelgroepen en familie. Onze website bevat onderzoeksverslagen en video’s, resultaat is meertalig beschikbaar in de Microsoft Store. RcScan kan op een tiental verschillende manieren met schakelaars worden aangestuurd en eveneens met muis, toetsenbord of headtracking en doet het prima op een pc-stick gekoppeld aan een televisie. Het bevat ook een-, twee- en drietoets Alternatieve Code, een leerbare variant van Morse Code.
Mail:           info@depratendecomputer.nl
Nieuwsbrief:   www.depratendecomputer.nl/nieuwsbrief2017.pdf
RcScan
:       www.depratendecomputer.nl/leaflet.pdf Microsoft Store
 

depratendecomputer

RcScan

Speaking Computer

 

Blijf op de hoogte van ISAAC-NF